Mobilreparation Stockholm

Mobildoktorn

Varmt välkommen till oss på Mobildoktorn! Vi är en erfaren reparatör av mobiltelefoner som har vår bas i Stockholm. Oss kan du vända dig till oavsett hur stora eller små problem du har med din telefon. För oss är inget uppdrag för smått eller för litet och vi arbetar med allt från att byta ut trasiga skärmar, till att genomföra avancerade felsökningar för att komma till bukt med andra typer av problem.

Oavsett om du driver ett företag och vill att vi reparerar ett stort antal företagsmobiler på samma gång, eller om du är en privatperson som vill byta skärmen kan du höra av dig till oss direkt. Med våra förmånliga priser, vår snabba service och vår skickliga personal är vi övertygade om att vi kan ge dig hjälpen du behöver. Vi hörs!

Vi jobbar miljövänligt

För oss på Mobildoktorn är det en självklarhet att miljötänk ska prägla samtliga delar av vår verksamhet. Som erfaren mobilreparatör ser vi det som vårt ansvar att sträva efter att arbeta med så miljövänliga metoder och komponenter som möjligt. När du väljer att vända dig till oss ska du helt enkelt känna att klimatet inte tar skada i onödan.

Vårt miljöarbete innefattar allt från hur vi väljer att källsortera och göra oss av med restavfall i samband med reparationer, till vilka producenter vi använder oss av för att beställa nya reservdelar. Har du några frågor om vårt klimatarbete? Kanske vill du veta mer om de EU-standards vi efterföljer, eller så har du frågor kring hur vårt återvinningsarbete ser ut? Då kan du höra av dig direkt! Vi på Mobildoktorn tror på öppenhet och ser fram emot att besvara alla dina tänkbara frågor. Vi är givetvis även öppna för att ta emot tips kring hur vi som företag kan bli ännu mer klimatsmarta.

Mobilreparation miljövänlig i Stockholm

Kontakta oss idag!

Vill du lämna in mobilen för en trygg och snabb reparation? Tveka då inte innan du hör av dig till oss på Mobildoktorn! Vi ser fram emot att genomföra en kvalitetssäker reparation så att du kan börja använda din mobil som vanligt igen.

Boka en tid

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify