Vad är felet med din mobil?

Har du tappat mobilen och fått en sprucken skärm? Eller är mobiltelefonen ovanligt långsam så att du vill göra en felsökning? Oavsett vad som är felet med din mobil kan vi hjälpa till. På den här sidan hittar du mer information om våra populäraste tjänster.

services_icon1

Byte av skärm

Spruckna skärmar är idag kanske det vanligaste problemet med mobiltelefoner. En skadad skärm gör användarupplevelsen betydligt sämre och kan även leda till skärsår på fingrarna. Vi genomför smidiga skärmbyten så att du slipper störa dig på fula sprickor.

services_icon1

Felsökning

Har du ett problem med telefonen som du inte kommer till bukt med? Kanske är den långsammare än vanligt, eller så misstänker du att den fått virus? Då kan vi hjälpa till med att genomföra en felsökning för att gå till botten med problemet.

services_icon1.png

Reparation

Fungerar mikrofonen inte som den ska, eller är det högtalaren som börjat strula? Då kan du vända dig till oss för en reparation! Vi kan ersätta trasiga delar med kvalitetssäkrade reservdelar så att telefonen blir som ny igen.

services_icon1

Skyddande åtgärder

Ett utmärkt sätt för att undvika att framtida problem uppstår med mobiltelefonen är att vidta skyddande åtgärder. Detta kan handla om allt från att installera ett skyddsglas, till att skaffa ett antivirusprogram som håller skadlig programvara borta. Vi hjälper dig gärna att skydda din mobiltelefon!